Пригожина вб’ють у ДТП, — експерт спрогнозував ймовірні варіанти його загибелі

Пригожина вб’ють у ДТП, — експерт спрогнозував ймовірні варіанти його загибелі

Ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина однозначно вб'ють після його спроби влаштувати державний переворот в росії. Так думку в коментарі "Ми-Україна" висловив співробітник зовнішньої розвідки КДБ СРСР Олександр Зеленько.

На його переконання, найімовірнішим сценарієм ліквідації "бунтівника" стане автомобільна аварія.

"Доля Пригожина абсолютно чітка. Він буде вбитий в ДТП або, ну навряд чи будуть труїти, бо занадто вже буде вульгарно і видно. Хоча інфаркт був би дуже доцільним, медикаментозний інфаркт прекрасно робиться, проблем ніяких нема, але через те, що він любить поганяти, мабуть, він зійде з траси десь в Білорусі і згорить у своєму авто", — розповів Зеленько.

Про те, що Пригожину у Білорусі загрожує смерть кажуть й американські експерти. Так, керівниця московського бюро CNN та експертка з російських справ Джилл Догерті вважає, Путін не вибачить керівнику "Вагнера" його зраду.

"Путін не вибачає зрадникам. Навіть якщо Путін скаже: "Пригожин, їдь у Білорусь", той все одно зрадник (для нього - ред.), і я думаю, що Путін ніколи цього не пробачить", - говорить Догерті.

Водночас за її словами, це питання є великою дилемою для Кремля, зважаючи на те, що Пригожин все ж досі має певну підтримку, він є загрозою, незалежно від того, де знаходиться.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на думку секретаря РНБО Олексія Данілова, до заколоту у рф, який влаштував Пригожин, цілком ймовірно, може бути причетний колишній нардеп-зрадник Віктор Медведчук.

Головне