Працівникам ТЦК з міста Самбір до кінця дня мають обрати запобіжний захід, - Сапьян

Працівникам ТЦК з міста Самбір до кінця дня мають обрати запобіжний захід, - Сапьян

Працівникам ТЦК з міста Самбір Львівської області, які жорстоко знущалися з двох чоловіків, до кінця дня мають обрати запобіжний захід.

Про це розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Їм повідомлено про підозру за трьома статтями ККУ, і досить серйозними. Нагадаю, слідство проситиме утримання під вартою без права внесення застави", - розповіла радниця з комунікацій ДБР.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань оголосило підозру заступнику начальника одного з відділів Самбірського районного військкомату та військовослужбовцю-водію цього відділу. За даними слідства, ці співробітники Самбірського ТЦК незаконно утримували та катували в приміщенні військкомату двох чоловіків.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, чоловіка, з якого знущалися співробітники відділу Самбірського ТЦК, затримали на кордоні при спробі нелегального перетину кордону. За словами Сапьян, чоловік хотів втекти у Польщу, однак був затриманий. На нього склали протокол та запропонували піти у ТЦК, оскільки він військовозобов’язаний. 

Головне