ППО вночі знищила на Сумщині 11 дронів-камікадзе, - ОВА

ППО вночі знищила на Сумщині 11 дронів-камікадзе, - ОВА

Підрозділи протиповітряної оборони, вночі 20 жовтня, знищили у Сумській області 11 російських ударних безпілотників типу Shahed.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

Зазначається, що з початку року українські військові над Сумщиною збили 344 російських безпілотника.

Тим часом, оборонний завод імені Свердлова у місті Дзержинськ, що у Нижньогородській області рф, вночі 20 жовтня зазнав "нальоту" невідомих безпілотників. В районі об'єкту гриміли вибухи та було видно дим.

"Вночі засоби ППО та РЕБ відбили атаку БпЛА на території дзержинської промзони. За попередніми даними, четверо співробітників пожежної частини, розташованої на території промпідприємства, отримали осколкові поранення",- губернатор Нижньогородської області Гліб Нікітін.

Нагадаємо, 19 жовтня обстріл окупантів на Запоріжжі призвів до поранення 10 містян, серед яких двоє малолітніх дітей. В цілому за добу ворог 247 разів бив по області. Упродовж вчорашнього дня росіяни гатили зі ствольної та реактивної артилерії, застосовували дрони та авіацію проти міст та сіл регіону.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, росія вивела у Середземне море свої військові кораблі 20 жовтня, які оснащені крилатими ракетами "Калібр", загальний залп яких може сягати 28 ракет.

Головне