Поліція повідомила про підозру ще одному учаснику побиття ветерана у Смілі

Поліція повідомила про підозру ще одному учаснику побиття ветерана у Смілі

За інформацією голови Черкаської обласної поліції Олега Гудими, у справі про побиття ветерана в Смілі з'явились нові подробиці. Правоохоронці повідомили про підозру ще одному фігуранту за хуліганські дії.

"Ми маємо намір притягнути до відповідальності всіх причетних до цього інциденту", - заявив Гудима в ефірі телемарафону.

Паралельно з кримінальним розслідуванням проводиться службова перевірка дій поліцейських. Інспекція з особового складу Черкаської області вивчає початкові матеріали справи та опитує всіх учасників події.

"Ми оцінимо дії кожного співробітника відповідно до встановлених процедур. Якщо виявимо порушення, винні понесуть відповідальність", - додав Гудима.

На час проведення службового розслідування керівника місцевого підрозділу поліції відсторонено від виконання обов'язків. Правоохоронці обіцяють завершити перевірку в найкоротші терміни.

"Додатково повідомлено про підозру ще одній особі за фактом хуліганських дій. Тому жодна особа, винна у скоєнні правопорушення, не уникне відповідальності", - наголосив він.

Нагадаємо, правоохоронці затримали підозрюваного у нападі на військовослужбовця в місті Сміла, що на Черкащині. Проти нього відкрито кримінальні провадження за чотирма статтями.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Литва виділить 10 мільйонів євро виділить Литва на фінансування українських далекобійних можливостей, зокрема на виробництво ракети-дрона "Паляниця". Про це повідомили під час литовсько-українського бізнес-форуму оборонної промисловості, що відбувся в Києві.

Головне