Почнуть - отримають відповідь: Буданов про прийдешні атаки рф по енергоінфраструктурі

Почнуть - отримають відповідь: Буданов про прийдешні атаки рф по енергоінфраструктурі

Україна готується до атак рф по енергетичних об'єктах в осінньо-зимовий період. Голова військової розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю The Economist заявив, що ГУР МО працює над "позицією стримування та відплати".

"Нехай почнуть. Вони також отримають відповідь", - наголосив він.

Очільник ГУР також розповів, що не очікує, що росія добровільно не здасться. Він наголосив на тому, що для рф війна була "константою протягом усієї її історії".

"Ми розуміємо, що не закінчимо війну парадом перемоги у Москві. Але Москва не повинна будь-коли сподіватися провести такий парад у Києві", - підкреслив Буданов.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що цьогорічна зима буде не менш складною, ніж попередня. Наша готовність до неї - близько 80%. Він зазначив, що ворог, скоріше за все, буде продовжувати терор на цивільну інфраструктуру, але у нас набагато більше ППО, а у них менше ракет.

"Ми протягом року готувались і готували захист. Розуміємо, як проходити цю зиму, спираючись на досвід минулого опалювального сезону", – сказав він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк не виключає економії російськими окупантами ракет заради завдання потужних ударів в осінньо-зимовий період.

Головне