"Пів будинку нема": з'явилося відео перших хвилин після "прильоту" в Харкові

Російські окупаційні сили 24 вересня завдали удару керованими авіабомбами по декількох районах Харкова. У мережі з'явилося відео перших хвилин після вибуху у багатоповерхівці Київського району.

Кадри з нагрудної камери одного з патрульних опублікував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

За наявною інформацією, постраждала 31 особа та три загинули.

Патрульні були серед перших, хто прибув на місце трагедії. Вони надавали домедичну допомогу постраждалим, допомагали евакуювати мешканців і спільно з рятувальниками розбирали завали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втратив дружину і доньок в одну мить: Юрій Базилевич вперше написав про трагедію

У ДСНС додали, що на місці вибуху тривають аварійно-рятувальні роботи. Станом на 10:20 ранку 25 вересня під уламками може бути ще одна загибла людина. Рятувальники продовжують розбирати руїни.

До робіт залучені дев'ять одиниць техніки та 44 співробітники ДСНС, а також 18 одиниць комунальної техніки і 57 працівників. Всім потерпілим наразі надається необхідна меддопомога.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни вдарили КАБами по Запоріжжю - у місті один поранений - вкрай важкий, діти - у середньому стані.

Головне