Опитування про "відповідальність Зеленського за корупцію" було до масштабних затримань, – Лещенко

Опитування про

Радник керівника Офісу президента України Сергій Лещенко заявив, що опитування про "відповідальність Зеленського за корупцію" було проведене до масштабних затримань.

Про це він наголосив в інтерв'ю для "Ми-Україна".

Раніше у мережі поширилися результати опитування, згідно з яким переважна більшість українців вважає, що президент України Володимир Зеленський несе пряму відповідальність за корупцію в уряді та воєнних адміністраціях. Із цим твердженням не погодилися лише 18% опитаних.

"Воно почалося 2-го липня, а опубліковано лише в середині вересня. Чому така затримка я не знаю, але за цей час багато речей змінилось. Одеського воєнкома затримали, вскрили цей гнойник, поставили на йому місце потужного комбрига з 14 бригади, яка захищала Україну в Купʼянську і зараз там стоїть", – розповів радник керівника ОП.

Крім того, боротьба з Коломойським, іншими олігархами та свавіллям в дозвільній системі почалась після проведення цього опитування.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції підтримує вето президента України щодо закону про відновлення декларування (законопроєкт № 9534). Воно також закликає накласти вето на закон про видалення даних щодо осіб, засуджених за корупцію (№ 9587-д).

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, корупціонери прирівнюються до терористів, а з терористами жодних перемовин не ведуть. Боротьба з корупцією не знатиме компромісів, заявив новий міністр оборони України Рустем Умєров. Він зазначив, що кожна вкрадена копійка – це життя і здоров’я військовослужбовців.

Головне