Окупанти вчергове обстріляли Костянтинівку: зруйновані будинки, є жертви і поранені

Окупанти вчергове обстріляли Костянтинівку: зруйновані будинки, є жертви і поранені

Російські загарбники атакували Костянтинівку на Донеччині, в результаті пошкоджені приватні будинки, адмінбудівлі та крамниця, одна людина загинула, ще одна отримала поранення. Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці - 1 людина загинула, 1 поранена. У місті пошкоджені 2 багатоповерхівки, 2 приватні будинки, 2 адмінбудівлі та крамниця. Крім того, напередодні ворог ударив зі "Смерчів" по Удачненській громаді - пошкоджено 2 будинки", - йдеться у повідомленні. 

За його словами, що на Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар, Новоукраїнка та Пречистівка.

Крім того, під ворожу атаку потрапила Курахівська громада. 

“У селі Гострому пошкоджено виправний заклад, у Курахівці зруйновано 2 будинки, у місті Гірник - ще 1 будинок. У Красногорівці снаряди влучили по 4 вулицям”, - зазначив Кириленко.

Також росіяни обстріляли Авдіївку та околиці Очеретинської громади.

"Під обстрілами - район Авдіївського коксохімзаводу в Авдіївці та околиці Очеретинської громади. На Горлівському напрямку під обстрілами Часів Яр - пошкоджено чотири будинки. На Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли Званівки, а також Торського, Зарічного та околиць Лимана", - наголосив очільник ОВА.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська за минулу добу обстріляла щонайменше 24 населені пункти Харківської області, в результаті загинув 50-річний чоловік.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська обстріляли Запорізьку область, внаслідок ворожого обстрілу загинула 68-річна жителька Гуляйполя.

Головне