Окупанти зменшили активність авіації та артилерії на Таврійському напрямку

Окупанти зменшили активність авіації та артилерії на Таврійському напрямку

Російські окупанти зменшили інтенсивність авіаційних та артилерійських дій, а також загальну кількість бойових конфліктів на Таврійському напрямку.

Про це повідомив командир оперативно-стратегічного угрупування "Таврія" генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Тарнавський відзначив, що окупанти продовжують намагатися рухатись піхотою, проте понесли втрати приблизно у 500 осіб. За весь операційний регіон ОСУВ "Таврія", ворог здійснив чотири авіаудари, провів 34 бойові зіткнення та відкрив 648 артобстрілів.

Захисники і захисниці продовжують міцно утримувати позиції на Авдіївському напрямку, підкреслив командир. Загальні втрати противника складають 495 осіб, знищено вісім одиниць військової техніки, включаючи чотири бойові машини, два безпілотники та два автомобілі. Ще 13 одиниць техніки ворога пошкоджено.

Водночас триває наступальна операція на Мелітопольському напрямку, додав Тарнавський.

Нагадаємо, війська рф здійснили ракетні удари по Дніпровському району міста Дніпро. Наразі немає даних про постраждалих чи загиблих.

Важливо зауважити, що немає даних про загиблих чи постраждалих. Рятувальники в даний момент оглядають місце ракетних ударів для уточнення наслідків.

Крім того, в ніч на 2 грудня війська рф атакували Україну 11-ма ударними безпілотниками типу Shahed з мису Чауда (тимчасово окупований Крим) та керованою авіаційною ракетою з повітряного простору окупованої частини Запорізької області. В результаті бойової роботи протиповітряної оборони знищено 10 ударних БпЛА.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Ізраїль має у планах створення буферної зони на кордоні зі Смугою Гази після повного завершення бойових дій. 

Головне