Окупанти завдали 355 ударів по Запорізькій області за добу

Окупанти завдали 355 ударів по Запорізькій області за добу

Російські окупанти впродовж останньої доби здійснили 355 атак по 10 населених пунктах Запорізької області, використовуючи авіацію, артилерію та дрони. 

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. 

Російські війська завдали два авіаудари по Малих Щербаках і Малій Токмачці. Крім того, 215 безпілотників різної модифікації атакували Біленьке, Лобкове, Гуляйполе, Малинівку, Новоандріївку, Роботину, Малу Токмачку та Левадне.

Також здійснено два обстріли з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по Малій Токмачці, і 136 артилерійських обстрілів по територіях Степногірська, Лобкового, Гуляйполя, Новоандріївки, Роботиного, Малинівки та інших населених пунктів.

“Надійшло п’ять повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали”, -йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, втрати російських військ за останню добу, з 26 на 27 жовтня, склали 1440 солдатів, а також знищено 39 артилерійських систем та 100 одиниць автомобільної техніки.

Як писав “Ми-Україна” раніше, армія російської федерації вчергове атакувала Нікополь, Покровську, Марганецьку, Червоногригорівську, Мирівську громади.

Головне