Окупанти запустили по Україні 81 БПЛА та кілька ракет: скільки збила ППО

Окупанти запустили по Україні 81 БПЛА та кілька ракет: скільки збила ППО

Російські окупаційні сили у ніч проти 24 вересня атакували територію України, використовуючи різні типи ракет і ударні дрони. Українським військовим вдалося знищили 66 безпілотників.

Про це повідомили у Повітряних силах України.

Зокрема, противник випустив одну балістичну ракету "Іскандер-М" із Ростовської області, дві авіаційні керовані ракети Х-59/69 із Брянської області та одну ракету з Курської області (її тип ще встановлюється). Крім того, ворог запустив 81 ударний дрон Shahed з районів Курська та Приморсько-Ахтарська.

Основні удари були спрямовані на північ і центральну частину України. В результаті роботи ППО було збито 66 дронів у Київській, Житомирській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Миколаївській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вночі атакували Україну дронами та ракетами: наслідки обстрілу по областях

Ще 13 безпілотників було втрачено через активну протидію Сил оборони у різних регіонах України.

"Увага! При виявленні підозрілих предметів, схожих на безпілотники, застерігаємо громадян не здійснювати жодних дій самостійно, а одразу сповіщати правоохоронців чи місцеву військову адміністрацію", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, ЗСУ за увесь час повномасштабної війни ліквідували 645 150 російських окупантів. Лише за минулу добу, 23 вересня, армія рф втратила 1400 своїх солдатів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, 23 вересня ворог обстріляв обласний центр Запоріжжя, атака тривала впродовж двох годин. Служби зафіксували потерпівших мешканців та знищену інфраструктуру.

Головне