Окупанти вивели у Чорне море три кораблі, серед них є ракетоносій

Окупанти вивели у Чорне море три кораблі, серед них є ракетоносій

Станом на ранок 27 жовтня російські окупанти утримують у Чорному морі на бойовому чергуванні 3 кораблі, один з них - ракетоносій
Про це повідомляють ВМС ЗСУ.

Зазначається, що попри те, що рф вивела ракетоносій на бойове чергування, він не споряджений крилатими ракетами "калібр".

Водночас в Азовському морі на чергуванні перебуває один корабель, ракетоносії відсутні. У Середземному - три. Серед них, один ракетоносій із загальним залпом до восьми "калібрів". 

Нагадаємо, протягом доби загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на 560 окупантів. Відомо, що українські захисники також знищили чотири танки, засіб ППО та сім артилерійських систем.

“З 24 лютого 2022 року по 27 жовтня 2023 року загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 297 680 осіб”, - йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби, 26 жовтня, на фронті відбулося майже 70 бойових зіткнень. Росіяни завдали одного ракетного та 18 авіаударів, здійснили 35 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. 

 

 

Головне