Окупанти вчергове атакували Херсон: що відомо

Окупанти вчергове атакували Херсон: що відомо

Російські окупаційні війська у четвер, 8 серпня, вчергове атакували Центральний район Херсона. Про це повідомляє очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Відомо, що ворожий снаряд зруйнував одну з квартир.

"Дуже зруйнована одна з квартир, в яку було влучання. Як залетіло у кухню в вікно і двері вибило на майданчик. Однокімнатні та двокімнатні квартири також пошкоджені, люди якраз не живуть. Одна бабуся лише живе в однокімнатній із шостого під'їзду. А так там люди не живуть, де квартири зазнали пошкоджень", - розповіла голова правління ОСББ Тетяна Луценко.

Місцеві жителі додали, що під час атаки було дуже гучно. Один із снарядів влучив у другий під'їзд.

Крім того, минулої доби російські військові 14 разів обстріляли територіальну громаду. Били по Херсону, Садовому та Антонівці. Під їх атаками були й населені пункти чотирьох територіальних громад Бериславського району.

Нагадаємо, що російські окупанти під час чергового артилерійського обстрілу Нікополя 8 серпня поцілили по території місцевого медичного закладу, внаслідок чого загинула людина.

Як писав "Ми-Україна" раніше, протягом минулої доби російські війська здійснили артилерійські, ракетні та дронові атаки на житлові квартали правобережжя Херсонщини, внаслідок яких постраждали цивільні об’єкти, загинула людина та 16 осіб отримали поранення.

Головне