Окупанти продовжують тероризувати Херсонщину: є загиблий та поранені

Окупанти продовжують тероризувати Херсонщину: є загиблий та поранені

Протягом минулої доби російські війська здійснили артилерійські, ракетні та дронові атаки на житлові квартали правобережжя Херсонщини, внаслідок яких постраждали цивільні об’єкти, загинула людина та 16 осіб отримали поранення.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

Під обстріл потрапили Херсон, Білозерка, Антонівка, Зимівник, Станіслав, Берислав та Томарине.

Атаки спричинили руйнування чотирьох приватних будинків, адміністративних будівель, автобусу та семи автомобілів, у тому числі службового автомобіля поліції. 

У Бериславі 45-річний чоловік загинув від скидання боєприпасу з безпілотника, а 46-річний поліцейський отримав поранення.

У Томариному пошкоджено приватний будинок через артилерійський обстріл. Дві жінки в Станіславі зазнали важких поранень від удару дрона. У Білозерці 34-річна жінка постраждала від вибуху дрону всередині будинку. У Зимівнику поранено шістьох людей біля магазину, зокрема одна жінка у тяжкому стані.

Артилерійський обстріл у Антонівці спричинив поранення 67-річного чоловіка та пошкодив автобус. У Дніпровському районі Херсона поранено двох літніх жінок через дронову атаку. У Корабельному районі постраждали два місцевих жителі через артилерійський обстріл.

Вночі російські війська завдали ударів по центральній частині Херсона та Дніпровському району, поранивши 74-річну жінку. Поліція та екстрені служби працювали на місцях атак, документуючи злочини та надаючи допомогу постраждалим.

Поліція зареєструвала 460 звернень громадян і відкрила 14 кримінальних проваджень за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни)

Як писали “Ми-Україна” раніше, київська область третя ніч поспіль стала мішенню для російських ударних дронів. Минулось без влучань, однак уламки збитих "шахедів" завдали руйнувань в регіоні, також постраждав цивільний.

Головне