Окупанти атакували Одещину безпілотниками типу Shahed: постраждали три людини

Окупанти атакували Одещину безпілотниками типу Shahed: постраждали три людини

Російські окупанти у пʼятницю, 10 листопада, вчергове атакували Одеську область, в результаті постраждали троє осіб. Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

За його словами, ворог атакував регіон ракетами, а потім запустив ударні безпілотники типу Shahed.

Кіпер додав, що внаслідок агресії рф постраждали троє людей, серед них 96-річна жінка. Її госпіталізували до медичного закладу, де вона знаходиться під наглядом лікарів.

“Ракетами ударили двічі по Одеському району. Окупанти поцілили по дачному кооперативу. Постраждало троє людей, 96-річна жінка госпіталізована, стан стабільний. Також є влучання у припортову інфраструктуру, люди не постраждали”, - йдеться в повідомленні.

Очільк ОВА додав, що ППО знищила чотири російських дрона.

“Сили ППО збили чотири дрони, проте відбулось влучання по будівлях, що не використовувались, поранених немає”, - наголосив Кіпер.

Крім того, у регіоні пошкоджено низку приватних будинків, господарчих споруд, автівки містян та об’єкт припортової інфраструктури.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни вранці у суботу, 11 листопада, здійснили чергову спробу атакувати Київ ракетами. Під час вранішньої повітряної тривоги на столичному лівому березі прогриміли вибухи.

 

Головне