Обстріл Станіслава: в лікарні померла 78-річна жінка

Обстріл Станіслава: в лікарні померла 78-річна жінка

У херсонській лікарні померла 78-річна жінка, яка постраждала внаслідок обстрілу медичного закладу у Станіславі. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

“Уранці стало відомо, що в лікарні Херсона померла 78-річна жінка, яка отримала поранення 12 вересня внаслідок артилерійського обстрілу Станіслава”, - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Прокурори спільно з іншими правоохоронцями вживають усіх можливих заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Нагадаємо, що армія російської федерації у вівторок, 10 вересня, вчергове атакувала Станіслав на Херсонщині. Внаслідок ворожої атаки постраждало двоє людей.

Як повідомляли "Ми-Україна", Херсонська обласна військова адміністрація повідомила про черговий акт агресії з боку російських окупаційних сил. Цього разу під ворожий обстріл потрапило село Станіслав Херсонської області. 

Головне