Німецькі солдати брали участь у змаганнях з військовими рф. Бундесвер почав перевірку

Німецькі солдати брали участь у змаганнях з військовими рф. Бундесвер почав перевірку

Німецькі солдати брали участь у спортивних змаганнях, де також була присутня російська армія. Міноборони Німеччини почало перевірку.

Про це повідомляє Bild.

У лютому 2024 року в Бангладеш пройшли змагання зі стрільби з лука, організовані Міжнародною військово-спортивною асоціацією. На фотографіях видно німецьких військових поруч з росіянами, що викликало обурення з боку Литви, яка з 2022 року бойкотує подібні заходи. Представник Міноборони Литви засудив дії Німеччини, заявивши, що такі змагання надають рф можливість отримати міжнародне визнання попри санкції.

"Незбагненно, що Німеччина та інші країни на третьому році війни діють так, ніби агресивної війни Росії не існує", — представник Литви.

Міноборони Німеччини заявило, що вже провело бесіду з відповідальними особами і винесло попередження німецьким військовим. Участь у подальших заходах з росіянами може бути скасована.

Нагадаємо, російських та білоруських спортсменів не допускають до міжнародних змагань, якщо вони підтримують війну рф проти України. Проте на деяких змаганнях їм дозволяють участь під нейтральним прапором.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованій Луганщині росіяни відкрили клас з посиленою військовою підготовкою для дітей. За інформацією у повідомленні, клас, який відкрили у школі № 11, офіційно куруватиме "міністерство внутрішніх справ лнр".

Головне