Нічна атака "шахедами": на Хмельниччині відпрацювала ППО

Нічна атака

Вночі 3 грудня під час повітряної тривоги у Хмельницькій області працювала протиповітряна оборона. Про це повідомив перший заступник голови Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Постраждалих та пошкоджень інфраструктурних об’єктів у регіоні немає.

"Під час повітряної тривоги в Хмельницькому районі працювали сили ППО. Станом на цей час повідомлень про постраждалих або пошкодження інфраструктури немає." - йдеться у повідомленні.

На Хмельниччині були помічені ворожі дрони-камікадзе типу “шахед”.

Прикарпаття цієї ночі опинилося під ударом "шахедами", відпрацювала ППО

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук повідомила, що в області на світанку захисники неба збили російські ударні безпілотники.

"Ворог не припиняє здійснювати атаки на об'єкти критичної інфраструктури Прикарпаття. Цієї ночі окупанти атакували Україну БпЛА. На світанку під час повітряної тривоги сили ППО знищили ворожі безпілотники на території нашої області. На щастя, обійшлося без жертв та значних руйнувань", - йдеться у повідомленні.

На місці падіння уламків, зі слів голови ОВА, працюють відповідні служби. Крім того, область працює над підсиленням вогневих точок.

Нагадаємо, захисники неба цієї ночі знищили керовану авіаракету Х-59 та 18 ударних БПЛА. Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

рф атакувала Україну 23 ударними БпЛА Shahed 136/131 з Криму, а також керованою авіаційною ракетою X-59 з території окупованої Херсонщини.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни депортували з території України ще 100 людей. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

В Центрі нацспротиву повідомили, що росіяни продовжують політику переселення українців на тимчасово окупованих територіях України.

 

Головне