В ОВА показали наслідки атаки росіян по промисловому підприємству у Тернополі

В ОВА показали наслідки атаки росіян по промисловому підприємству у Тернополі

У ніч на 20 серпня російські війська поцілили по промисловому об’єкту в Тернополі, де зберігалися паливно-мастильні матеріали. Про це повідомили в Тернопільській ОВА.

Міський голова Сергій Надал повідомив, що постраждалих внаслідок удару немає. До гасіння пожежі залучили понад 90 рятувальників та понад 20 одиниць техніки. Також залучено 2 пожежні поїзди з Тернополя та Львова.

Станом на зараз перевищення шкідливих речовин у повітрі та воді не виявлено, проте тернополян закликали обмежити перебування надворі.

Постраждалих нема, також не виявили перевищення вмісту шкідливих речовин у повітрі та воді. Однак тернополян усе ж просять обмежити перебування надворі й зачинити вікна у приміщеннях, доки триває гасіння.

Нагадаємо, російські війська завдали удару дронами "Шахед" по промисловій зоні в Тернополі, що спричинило масштабну пожежу. Місцевих жителів закликають залишатися вдома без нагальної потреби.

Як писали "Ми-Україна" раніше, український винищувач завдав удару керованою авіабомбою AASM Hammer по підземному командному пункту російських військ на Курському напрямку.

 

Головне