Напередодні "виборів" на окупованих територіях розпочинається "дострокове голосування"

Напередодні

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області з 25 лютого розпочинається "дострокове голосування" у незаконних виборах президента росії Володимира Путіна. Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

"Протягом трьох тижнів у мешканців ТОТ збиратимуть голоси в підтримку Путіна - члени "виборчкомів» зі скриньками на в супроводі озброєних силовиків прийдуть в кожен дім, зупинятимуть на вулицях, відвідають соціальні установи", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що з 15 по 17 березня людей змушуватимуть відвідувати виборчі дільниці, щоб виконати завдання від Кремля і місцевих гауляйтерів.

"Результат цього "волевиявлення" не визнає жодна цивілізована країна світу, а участь в організації і проведенні виборів на ТОТ – кримінальний злочин, покарання за який до 10 років позбавлення волі", - наголошують в ОДА.

Нагадаємо, що на лівобережжі Херсонської області окупанти готуються до проведення незаконних виборів та наголошують, що всі місцеві жителі повинні прийти в день "голосування". 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко збирається брати участь у президентських перегонах у 2025 році. Наразі він відбуває свою шосту каденцію на посту президента країни.

Головне