На річці Тетерів у Житомирі перевернувся човен: є загиблі

На річці Тетерів у Житомирі перевернувся човен: є загиблі

Трагедія сталася на річці Тетерів у Житомирі, де 22 вересня перевернувся човен з групою осіб. Унаслідок інциденту двоє людей потонули, ще одну особу вдалося врятувати.

Про це повідомляє ДСНС України.

За попередніми даними, одну з жінок врятували місцеві жителі, які перебували на березі річки. Постраждалу госпіталізували до медичного закладу. 

Згодом водолази Житомирської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби виявили на воді тіло іншої жінки на відстані близько 250 метрів від берега.

Наразі тривають пошукові роботи для виявлення ще однієї загиблої. Четверо інших осіб, які також перебували в човні, не потребують медичної допомоги.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Умерова: У російських вʼязницях перебуває близько 280 кримських політвʼязнів

Нагадаємо, внаслідок ворожої атаки по Харкову в лікарнях перебувають восьмеро постраждалих, серед них двоє людей знаходяться в тяжкому стані.

Як писав "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих внаслідок удару по Харкову зросла до 21, росіяни обстріляли місто авіабомбою ФАБ-250.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.