На Одещині прикордонники затримали трьох втікачів за кордон (відео)

На Одещині прикордонники затримали трьох втікачів за кордон (відео)

Прикордонники за допомогою дрону виявили трьох чоловіків біля села Гулянка на Одещині, які намагались незаконно перетнути кордон.

Про таке повідомили у Державній прикордонній службі України 17 грудня.

Негайно виїхавши на місце події, прикордонний наряд успішно затримав втікачів. Вони виявились мешканцями Дніпропетровської, Київської та Миколаївської областей.

Група чоловіків намагалась скористатися послугами організатора, який визначив вартість своїх послуг у 100 000 грн за кожного. За спробу незаконного перетину державного кордону складені протоколи про адміністративну відповідальність для правопорушників.

Нагадаємо, 12 грудня біля кордону з Молдовою прикордонники затримали чотирьох ухилянтів, яких ділки за 12 тис. доларів покатали на човні, замість незаконного перевезення за кордон. Троє з чотирьох порушників, яких затримали співробітники Держприкордонслужби, були в церковному вбранні.

Як виявилось, ділки, які обіцяли перевести чотирьох військовозобов'язаних за кордон, теж були несправжніми. Вони покатали ухилянтів човном по озеру Кагал і висадили їх на протилежному березі. Кожен із "паломників" заплатив за це ділкам по 4 тис. доларів. Однак берег, на який їх висадили, це досі територія України.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Рівному внаслідок пожежі загинули двоє чоловіків. Наразі встановлюються причина інциденту та розмір збитків.

Головне