На компанію Маска подали до суду через ребрендинг Twitter

На компанію Маска подали до суду через ребрендинг Twitter

На компанію американського мільярдера Ілона Маска подали до суду через ребрендинг компанії Twitter. Про це повідомило інформаційне агентство Reuters.

Позов надійшов від маркетингової агенції X Social Media. Вона переконана, що нова назва відомої соціальної мережі може викликала плутанину серед споживачів. При цьому це вже спричинило втрату прибутку.

Крім того, в агенції наголосили, що працюють з 2016 року та інвестували вже понад 400 млн доларів на рекламу у Facebook для охоплення потенційних клієнтів.

Це перше з численних потенційних суперечок щодо торгової марки "X", оскільки права на використання цього товарного знаку належать сотням різних компаній. Серед них - Microsoft і Meta.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, власник Twitter та засновник Tesla мільярдер Ілон Маск втрапив до чергового скандалу. Цього разу на свою сторінку у соцмережі X він залив адаптацію відомого мема із додаванням до нього фото обличчя президента України Володимира Зеленського. 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.