На Харківщині збільшилась "сіра зона" та кількість населених пунктів, де точаться бої - Синєгубов

На Харківщині збільшилась

У Харківській області збільшилась  "сіра зона" та кількість населених пунктів, де точаться бої. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За словами голови Харківської ОВА, українські військові утримують свої позиції. Головне завдання зараз - стабілізувати лінію фронту.

"Ворог продовжує свої намагання просунутись вглиб Харківської області. У нас дійсно збільшилась "сіра зона", збільшилась кількість населених пунктів, на територіях яких ведуться активні бойові дії... Істотних успіхів по цих територіях немає, проте ситуація дійсно доволі важка, але повністю контрольована нашими військами", - зазначив Олег Синєгубов.

За його словами, українські військові намагаються тримати свої позиції.

"Істотних успіхів по цих територіях немає, проте ситуація дійсно доволі важка, але повністю контрольована нашими військами", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, причиною руйнування цілого під’їзду у багатоповерхівці в Бєлгороді стали уламками ракети після роботи ППО. Про це стверджують у російському міністерстві оборони.

Російську окупанти кажуть, що вдень 12 травня Бєлгородську область нібито було атаковано з ракетного комплексу "Точка-У" та РСЗВ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Закарпатті прикордонники впродовж доби затримали десятьох чоловіків, які намагалися через гори незаконно потрапити до Румунії. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Головне