На Донеччині ворог застосовує майже всю номенклатуру озброєння, що має, хоче "нащупати" наші слабкі місця

На Донеччині ворог застосовує майже всю номенклатуру озброєння, що має, хоче

На Донеччині армія рф застосувала майже всю номенклатуру озброєння, що має, хоче "нащупати" наші слабкі місця. Про це повідомив командир підрозділу "Терра" у 3 ОШБр Микола "Абдула" Волохов у ефірі "Ми-Україна".

"Це і КАБи, з якими досі не вдається справлятися так, як хотілось би – чекаємо на F-16 з ракетами повітря-повітря… Застосовують артилерію – ствольну, реактивну, танки, лінійні підрозділи піхоти, підрозділи спецпризначення – все іде в бій. Це відбувається на всіх напрямках – намагаються "нащупати" якесь місце, де ми будемо вразливі, щоб ті резерви, які накопичувалися останні місяці, туди реалізувати і пробити нашу оборону, яка поки щу стійко тримається", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ситуація біля Вовчанська надзвичайно складна. Окупанти намагаються захопити місто, однак Сили оборони роблять усе можливе, аби цього не допустити. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів командир батальйону ударних БПЛА "Ахіллес" 92 ОШБр Юрій Федоренко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збройні сили України повністю зупинили наступ ворога на напрямку Стрілеча-Глибоке. Про ситуацію на Харківщині повідомив командир батальйону ударних БПЛА "Ахіллес" 92 ОШБр Юрій Федоренко у ефірі "Ми-Україна". 

Головне