Макрон зустрінеться із Зеленським 6 червня в Нормандії

Макрон зустрінеться із Зеленським 6 червня в Нормандії

Президент Франції Емманюель Макрон заявив про участь Володимира Зеленського у заходах з нагоди 80-ої річниці висадки союзних військ у Нормандії 6 червня. Про це повідомляє видання AFP.

Зустріч відбудеться у межах урочистих заходів з нагоди 80-ї річниці висадки союзників у Франції.

"У мене буде можливість, коли президент Зеленський наступного тижня поїде до Франції на заходи з нагоди Дня висадки союзників у Нормандії, прийняти його і тоді дуже конкретно поговорити, щоб оголосити, що ми збираємося зробити", – наголосив Макрон під час спілкування із журналістами, повідомляє AFP.

Висадка на пляжах Нормандії 6 червня 1944 року стала першим кроком союзних військ до звільнення Західної Європи від нацистської німецької окупації.

Нагадаємо, українська сільськогосподарська галузь зіткнулась із нестачею робочої сили у зв'язку з мобілізаційними заходами в країні. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишній американський президент Дональд Трамп продав свій приватний літак Cessna Citation X 1997. Як пише The Guardian, до цього кроку його підштовхнули понад 500 млн доларів судових штрафів.

Головне