Литва передала Україні антидронове обладнання та безпілотники

Литва передала Україні антидронове обладнання та безпілотники

Литва оголосила про новий пакет військової допомоги Україні, у який увійшли боєприпаси, антидрони, безпілотники, генератори та інше обладнання. Про це повідомили на сайті Міністерства оборони Литви.

"Литва продовжує надавати безперебійну військову підтримку Україні", - наголосили у відомстві.

Також передадуть патрони 5,56×45 мм калібру, генератори потужністю 100 Квт та розкладачки.

"Підтримка України з боку Литви є довгостроковою і вже становить мільярд євро. Литва надала Україні військову підтримку на суму близько 616 млн євро. Протягом цього року вже надано підтримку приблизно на 95 млн євро, передбачається, що така динаміка підтримки триватиме", - йдеться у відомстві.

Також наголосили, що підтримка України є довгостроковою і вже сягає мільярда євро. З них близько 616 мільйонів євро — це військова допомога. 

Нагадаємо, смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася у Києві вдень 17 травня. На Броварському проспекті водій BMW виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншими автомобілями, повідомили у Київській міській прокуратурі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час рятувальної операції на фронті загинув бойовий медик, волонтер Українського Червоного Хреста Олександр "Кузьма" Кучерявенко.

Головне