Кріштіану Роналду став першим в історії з мільярдом підписників у соцмережах

Кріштіану Роналду став першим в історії з мільярдом підписників у соцмережах

Кріштіану Роналду став першою людиною у світі, яка перетнула позначку в 1 мільярд підписників на всіх своїх соціальних мережах.

Легендарний португальський футболіст досяг цього історичного результату після запуску власного YouTube-каналу, на який за три тижні підписалися понад 60 мільйонів користувачів.

Найбільшу аудиторію Роналду зібрав у Instagram — понад 638 мільйонів підписників. Також він залишається лідером за кількістю фоловерів на Facebook, де за його публікаціями стежать 170 мільйонів людей. У соцмережі X (колишній Twitter) у Кріштіану 113 мільйонів підписників.

"Ми увійшли в історію — 1 МІЛЬЯРД підписників! Дякую за вашу підтримку, за те, що ви є частиною мого життя. Найкраще ще попереду, і ми продовжимо разом творити історію", — написав футболіст.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, зірка світового футболу, досяг неймовірного рубежу, забивши свій 900-й гол у кар'єрі. Ця історична подія відбулася під час матчу групового етапу Ліги націй УЄФА між Португалією та Хорватією в Лісабоні, пише CNN.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у серпні Роналду запустив власний YouTube-канал і майже відразу побив рекорд відеохостингу за підписками.

Головне