Кличко: У Києві замінували лікарню, людей евакуюють

Кличко: У Києві замінували лікарню, людей евакуюють

Міський голова Віталій Кличко повідомив, що у Києві вдень, 17 липня, замінували лікарню. Людей звідти евакуюють.

Про це мер столиці заявив у своєму Telegram-каналі. За його словами, мова йде про лікарню швидкої допомоги. Триває евакуація людей з приміщення.

"Через повідомлення про замінування лікарні швидкої медичної допомоги евакуювали майже 250 пацієнтів та понад 200 осіб медперсоналу", - йдеться в повідомленні столичного мера.

Кличко також зазначив, що поліція вже перевіряє приміщення. Працюють також кінологи.

Інформація про те, яка саме лікарня була замінована, наразі відсутня.

Нагадаємо, у Києві на Печерську сталась стрілянина вранці 17 липня. Невідомий відрив вогонь в одному з офісів на вулиці Бойчука.

“Сьогодні вранці невідомий зайшов у офісне приміщення на вулиці Бойчука, внаслідок чого спрацювала сигналізація. По прибуттю наряду приватної охорони, чоловік вистрелив у бік співробітників та поранив одного з них”, – вказано у повідомленні поліції.

Після того нападник забарикадувався в одному з приміщень офісу. Щоб його дістати, довелося залучати КОРД. Зловмисником виявився власник офісу. Правоохоронні органи наразі з’ясовують, якими були його мотиви.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві запрацював єдиний номер для виклику всіх екстрених служб – 112. Послугами служби жителі міста можуть скористатися у разі будь-якої надзвичайної ситуації, яка трапилася. До операторів надходять дзвінки від громадян. Далі запити будуть скеровані до необхідних підрозділів, які відповідно реагують. Наступним кроком стане масштабувати 112 спершу в усіх містах-мільйонниках, а далі – на всю територію держави.

Головне