Кількість постраждалих через обстріл Одеської області зросла

Кількість постраждалих через обстріл Одеської області зросла

Кількість постраждалих через нічну російську атаку "Шахедами" по Одеській області зросла до семи людей.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Внаслідок нічної атаки дронами по портовій інфраструктурі Одеської області постраждали семеро людей. Двом постраждалим надана медична допомога на місці, до лікарні госпіталізовано п’ять осіб", - написав він.

За його словами, один з постраждалих у важкому стані, він у реанімації. Його стан вдалося стабілізувати. Тепер лікарі готуються перевести його до високоспеціалізованого медичного закладу.
Ще один постраждалий у стані середнього ступеня тяжкості.

Інші троє людей - з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла. Їм надали всю необхідну медичну допомогу та направили на амбулаторне лікування, госпіталізації не потребують.

Нагадаємо, ворог вчергове атакував Одещину у понеділок, 24 липня, вночі. Наліт російських дронів-камікадзе тривав майже упродовж чотирьох годин. Цього разу під прицілом опинилась портова інфраструктура річки Дунай. Силами на засобами української ППО було знищено три “шахеди”.

“Внаслідок влучань зруйновано ангар із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження інших видів вантажів, в одному із виробничих приміщень сталася пожежа, яку оперативно ліквідовано”, – йдеться у повідомленні.

До лікарні госпіталізували чотирьох поранених, один з яких – у стані середньої важкості. Лікарям вдалося стабілізувати пацієнта. Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Південній Кореї на АЕС екстрено зупинився реактор.

Головне