Канцлер Австрії та прем’єр Великої Британії обговорили посилення підтримки України

Канцлер Австрії та прем’єр Великої Британії обговорили посилення підтримки України

Федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер та прем’єр Британії Ріші Сунак обговорили посилення підтримки України. Про це повідомив Негаммер під час спільної із Сунаком пресконференції у Відні.

Карл Негаммер та Ріші Сунак розповіли про це під час спільної пресконференції у Відні.

"Агресивна війна рфпроти України все ще триває. Велика Британія відіграє ключову роль у підтримці України. Ми обговорили позицію Австрії, солідарність Австрії, а також можливості того, як ми можемо посилено підтримувати Україну та допомогти їй у такий важкий час – Австрія як нейтральна держава в рамках ЄС, але також у партнерстві з Великою Британією", - зазначив Негаммер.

Сунак при цьому додав, що на зустрічі політики обговорили "що ще можна зробити спільно на економічному фронті, щоб забезпечити відсутність підтримки російської воєнної машини".

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський провів розмову із румунським колегою Клаусом Йоганнісом. Вони обговорили пріоритети майбутнього саміту НАТО. Про це повідомив румунський лідер. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія може розпочне наступ на Сумську область з метою відволікти українські сили від інших ділянок фронту.

Головне