Юсов розповів, як потрапити в ГУР, якщо ти "простий хлопець і зараз не у війську"

Юсов розповів, як потрапити в ГУР, якщо ти

Представника ГУР МО України Андрій Юсов розповів, як потрапити в ГУР, якщо ти "простий хлопець і зараз не у війську". Про це він повідомив у інтерв’ю "Ми-Україна".

"З початку повномасштабного вторгнення кістяк у ГУР - це кадрові військові, але завданням усіх Сил оборони стала максимальна інтеграція тої хвилі добровольців, які бажали долучитись до Сил Безпеки Оборони. Це часто були люди, які не мали належної підготовки та отримали її від фахівців", - йдеться у повідомленні.

За словами представника ГУР МО України Андрія Юсова, на сайті ГУР є розділ "кар'єра", перейшовши туди, можна подати заявку.

"Не скажу, що все просто, є перевірки. Потрібен відповідний рівень підготовки, мотивації, професійності, але це можливо", — розповів Юсов.

В інтерв’ю "Ми-Україна" журналістка Людмила Гаврилюк ставила питання від глядачів.

Нагадаємо, міністерство оборони України запустило мобільний додаток "Резерв+", який дозволяє військовозобов'язаним громадянам  оновити свої дані відповідно до вимог нового законодавства. Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко у інтерв'ю виданню Forbes Ukraine повідомила деталі розробки сервісу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ЗСУ знищили російський корабель "Циклон", який не здійснив жодного пуску, але його цінність висока. Про це повідомив начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня України Дмитро Плетенчук.

 

Головне