Ілон Маск викликав на бій Марка Цукерберга, але щось пішло не так

Ілон Маск викликав на бій Марка Цукерберга, але щось пішло не так

Американський мільярдер Ілон Маск викликав СЕО Meta Марка Цукерберга на бій. Це сталося після того, як Meta оголосила, що готує конкурента соціальній мережі Twitter.

Про це пише видання The Verge. Як зазначається, після того як Маск написав у Twitter, що він "готовий до бою в клітці" з Цукербергом, директор Meta відповів, аби той "вибирав місце".

У результаті Маск написав йому коротко: "Лас-Вегас, Октагон".

Видання пише, що 51-річний Маск має перевагу перед Цукербергом з точки зору фізичних розмірів. Він говорив про те, що брав участь у "справжніх жорстоких вуличних бійках", коли ріс у Південній Африці.

При цьому 39-річний Цукерберг — амбітний боєць ММА, який уже виграє турніри з джиу-джитсу. Він також заявляє, що нещодавно завершив виснажливе тренування "Murph Challenge" менш ніж за 40 хвилин.

Пізніше у діалог двох міляьрдерів втрутилася мати Ілона Маска Мей. Вона заборонила своєму сину битися з Цукербергом і скасувала поєдинок. Про це вона написала у Twitter.

"Без жартів. Поєдинок тільки на словах. У кріслах, на відстані 4 футів один від одного. Переможе той, хто виявиться смішнішим", - написала Мей Маск.

В іншому твіті вона наголосила, що скасувала бій між двома мільярдерами.

"Насправді, я скасувала бій. Я ще не сказала їм. Але я продовжу говорити, що бій скасовано, про всяк випадок", - додала мати очільника Twitter.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, власник компанії SpaceX Ілон Маск заявив про нові терміни щодо випробувального запуску в космос надважкої ракети Starship.

Головне