Для Путіна війна в Україні - єдиний шанс продовжити своє політичне життя, - Закаєв

Для Путіна війна в Україні - єдиний шанс продовжити своє політичне життя, - Закаєв

Для президента росія Володимира Путіна повномасштабна війна в Україні - це єдиний шанс продовжити власне політичне життя.

Про це заявив чеченський політик, голова уряду Чеченської Республіки Ічкерія Ахмед Закаєв в ефірі марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Путін вже через тиждень від початку вторгнення зрозумів, що він програв війну. Він не розраховував, що Україна буде так довго чинити супротив. І зараз ця війна - це єдиний шанс продовжити своє політичне життя", - підкреслив чеченський політик.

Закаєв також зазначив, що Путін буде політиком до моменту, поки війна проти України не закінчиться.

Крім того, Путін намагається втягнути Татарстан у війну, заявив глава уряду Чеченської Республіки Ічкерія.

"Той завод, який вони нібито туди перенесли, це чистої води пропаганда. Це так Путін намагається втягнути татар у цю злочинну війну. Він хоче всі народи замазати у крові і прив’язати їх до злочинів", - додав Закаєв.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що таким диктаторам, як президент росії Володимир Путін, не говорять правду. За правдиву інформацію можуть навіть покарати.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов відреагував на нові погрози глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова. Той пообіцяв “помсту” за удар безпілотниками по Москві та звинуватив у цьому Україну, натомість Данілов нагадав йому, хто справжній ворог чеченського народу.

Головне