Чим озброєні росіяни на Харківському напрямку – розповів нацгвардієць Магніт

Чим озброєні росіяни на Харківському напрямку – розповів нацгвардієць Магніт

Озброєння росіян на Харківському напрямку та їх плани. Про це розповів нацгвардієць Магніт у ефірі "Ми-Україна".

"Противник наносить удари з використанням різних оперативно-тактичних ракетних комплексів Іскандері. За допомогою літаків Су-24 та Су-35 він завдає ударів з застосуванням різних боєприпасів плануючих, застосовує балістичні ракети комплексу С-300. Противник озброєний переважно стрілецьким озброєнням, автоматами різних модифікацій. А також ручними протитанковими гранатометами", – зазначив боєць 2 окремого загону спеціального призначення Центру спеціального призначення "Омега" НГУ.

Також він розповів яка техніка є у росіян на Харківському напрямку: це мікроавтобуси УАЗ, на деяких напрямках були помічені гольфкари.

Нагадаємо, українські військові змогли вразити центр зв'язку армії рф під час атаки на Крим у ніч проти 24 травня. Про це стало відомо через супутникові знімки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Чехії відреагували на російський авіаудар по будівельному гіпермаркету у Харкові, який було завдано вдень 25 травня.

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що удар російських окупантів по гіпермаркету, де перебували цивільні, свідчить про те, що росії не потрібен мир.

Головне