Будь-який компроміс з росією - це смерть для України, - ОП 

Будь-який компроміс з росією - це смерть для України, - ОП 

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що про будь-який компроміс з ворогом не може бути навіть мови. За його словами, якщо Україна на це піде, це означатиме нашу поразку. 

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю для “Ми-Україна”.

"Що таке компроміс? Це буде означати, що ми просто загинемо трошки пізніше. Будь-який компроміс сьогодні - це смерть для України. Готові до цього? Є конкретна психологічна складова під назвою "компроміс", який точно буде говорити, що росія виграла. Замість територій ми отримаємо мир? Ви в це вірите? Ні", – наголосив він. 

Нагадаємо, свіже опитування КМІС показало, що абсолютна більшість українців виступає категорично проти територіальних поступок на користь ворога, щоб настав мир. Не готові жертвувати українськими землями 87% населення. 

Тільки 9% українців допускають можливість поступитись певними територіями “для якнайшвидшого досягнення миру і збереження незалежності” нашої країни. Аналогічні опитування соціологи проводили також і торік: у травні, липні, вересні та грудні. Динаміка показує, що за це час кількість противників закінчення війни в обмін на поступки лише зростала. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, до України приїхали перша партія польських танків Leopard-2. Йдеться про чотири одиниці техніки.

“Перші Leopard з Польщі поїхали до наших сусідів – в Україну. Сьогоднішній візит прем’єр-міністра Матеуша Моравецького має вимірний характер для безпеки України та Європи. Паралельно виконуємо подальші поставки та замовлення для польської армії. Ми дбаємо про безпеку Польщі”, – повідомив речник уряду Польщі Пьотр Мюллер.

Головне