Бої і вдень, і вночі: бійці ДПСУ показали, як ведуть вогонь на Донецькому напрямку

Бої і вдень, і вночі: бійці ДПСУ показали, як ведуть вогонь на Донецькому напрямку

Мінометні розрахунки ДПСУ б’ють по ворожих позиціях на Донецькому напрямку. Прикордонники обстрілюють російські позиції як днем, так і вночі.

Про це пише прес-служба ДПСУ.

За словами військових, така робота дещо нагадує риболовлю. Іноді доводиться годинами чекати, поки росіяни втратять пильність і дадуть можливість навести міномети на ціль.

"Але тільки ось на риболовлі ти сидиш, відпочиваєш, свіже повітря, птахи співають… А тут – сидиш і думаєш, щоб хоч в голову нічого не прилетіло", – зізналися бійці.

Прикордонники під обстрілами ведуть вогонь по позиціях окупантів. Вони суворо дотримуються мінометних розрахунків.

"Граємо бадмінтон – ми їм, вони – нам", – кажуть військові про те, як доводиться відбивати атаки ворога.

Захисники розповіли, що окупанти мають "нори", в яких ховаються. По одному ворогові у бліндажі наші захисники не б'ють – чекають, поки в окопі буде кілька ворогів.

"Прикордонники, які тримають оборону на цій ділянці спільно з військовими ЗСУ, за допомогою аеророзвідки можуть відстежувати навіть найменшу активність ворога. Це стосується як живої сили ЗС РФ, так і техніки", - йдеться у дописі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, основним питанням зустрічі у форматі “Рамштайн” стануть зусилля для забезпечення ЗСУ всім необхідним у контрнаступі та звільнення територій.

Головне