КНДР передала рф понад тисячу контейнерів з боєприпасами, - посолка США при НАТО

 КНДР передала рф понад тисячу контейнерів з боєприпасами,  - посолка США при НАТО

КНДР передала рф понад тисячу контейнерів з боєприпасами. Про це повідомив посолка США при НАТО.

Джуліан Сміт зазначила, що цю інформацію підтверджують супутникові знімки, на яких видно переміщення цих контейнерів з КНДР в росію на вантажних суднах.

"Ми рішуче засуджуємо КНДР за передачу росіянам такого озброєння, яке, безсумнівно, буде використано для атак на український народ, українські міста, а також у подальшій незаконній війні рф", - заявила вона.

У США вважають, що КНДР в обмін на боєприпаси хоче отримати від росії інші військові технології.

Посол США при НАТО також додала, що у Вашингтоні припускають, що КНДР хоче отримати від росії інші військові технології в обмін на снаряди. Не виключено, що Пхеньян зажадає від Москви винищувачів, ракет "земля-повітря", бронетехніки, а також обладнання для виробництва балістичних ракет.

Нагадаємо, вартість пального в Україні продовжуватиме знижуватися до Нового року. Таку думку висловив директор консалтингової компанії "А-95" Сергій Куюн в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

Він нагадав, що ціни на пальне в Україні суттєво зросли через блокаду поляками кордону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни вночі обстріляли Сумщину,  зафіксовано вісім вибухів. Про це повідомили в ОВА.

Вночі ворог здійснив мінометний обстріл Краснопільської громади. Про жертв наразі не повідомляють.

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.