Укрнафта відкликала донат у благодійного фонду та передасть лікарні "Охматдит"

Укрнафта відкликала донат у благодійного фонду та передасть лікарні

ПАТ "Укрнафта" відкликала свій донат у розмірі 5 мільйонів гривень із благодійного фонду "Охматдит - здорове дитинство" і планує перевести ці кошти безпосередньо до лікарні.

Про це повідомила пресслужба "Укрнафти".

Голова благодійного фонду "Охматдит - здорове дитинство" Євген Вембер розповів, що "Укрнафта" надіслала офіційний запит на повернення донату у розмірі 5 млн грн, і фонд виконав це прохання.

"Одразу після російської атаки компанія перерахувала кошти - 5 мільйонів гривень - на збір для відновлення лікарні.
Для нас критично важливо, щоб кошти пішли безпосередньо на відбудову, а всі процеси були прозорими та знаходилися під суворим контролем. Тому, компанія вирішила перерахувати ці кошти безпосередньо на офіційний казначейський рахунок НДСЛ "Охматдит" МОЗ України", - йдеться у дописі.

В компанії висловили впевненість, що під наглядом держави та Ради з відновлення Охматдиту, до складу якої входять поважні представники донорів, міжнародних та громадських організацій, кожна гривня буде використана прозоро і виключно для відбудови "Охматдиту".

"Громадськість буде пильнувати кожен крок. І вже скоро в відновлених приміщеннях Охматдиту знову лікуватимуть дітей. Дякуємо всім, хто підтримує відбудову Охматдиту", - додали в Укрнафті.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, окупанти обстріляли Донеччину - у результаті шестеро цивільних поранено, серед них підліток.

Головне