100000 підписників на YouTube-каналі Ми - Україна!

100000 підписників на YouTube-каналі Ми - Україна!

Телеканал "Ми - Україна" за 98 днів з моменту появи у ефірі у надшвидкому темпі досягнув позначки необхідної для отримання відзнаки “Срібна кнопка YouTube”.

Через війну, розв’язану РФ проти України наразі YouTube не відправляє свої відзнаки на територію нашої країни, але це не завадить нашій команді пишатись такими досягненнями за короткий проміжок часу.

Юрі Сугак, генеральний продюсер "Ми - Україна":

"Перші 100000 підписників на YouTube-каналі "Ми - Україна". З нуля та за дуже короткий термін.

Я вдячний кожному, хто нас підтримав на старті. Та всiй нашiй невеликій, але чудовій команді. Iнтерв'ю, авторськi проєкти, трансляції, спецiальнi eфiри переглянули вже понад 16 млн людей.

Я радий, що наш глядач оцінив авторське шоу Олени Цинтили “Серйозно?!”, "Режим дна" Микити Міхальова, соціальний проєкт Олени Чабак "Незламні", iсторично-популярний проєкт-викриття "Параграф" Юлії Галушки. А також програму “Лінія фронту”, яку ми розпочали спільно з Центральною телерадіостудією Міністерства Оборони України. Першими в ефiр вийшли Костянтин Лінчевський, Богдан Машай та Олександр Візгін. Серію інтерв'ю з друзями України, міжнародними партнерами провели Віра Свердлик, Марія Скиба та інші.

I ми не зупиняємось. Вже скоро - авторськi проєкти Олега Панюти, Людмили Добровольської та Ольги Грицик.

Інші приємні и значимі для нас цифри: місячне охоплення нашого телеграм-каналу від 2,5 до 4 мільйонів (!). Охопленння в Instagram при кількості підписників в 3 тисячі - вже перевалило за 1,1 мільйон! Охоплення в Facebook - перетнуло позначку в 3 мільйони. Переглядів на наших двох TikTok-каналах вже більше 100 мільйонів (!). Кількість лайків на них - за 5 мільйонів. І це при кількості підписників в 136 тисяч сумарно.

Ще й місяця немає від дня запуску, а наш сайт вже зібрав 60000 відвідувачів.

Віримо в ЗСУ і наближаємо Перемогу! Дякую кожному з вас! Далi буде!"

Головне